2022_Logo_AmiCanti
2022_Logo_AmiCanti
Banner_InThePoplight

Met dank aan onze sponsors:

Jolien De Gendt duwt ons een toontje hoger!

20/03/2024

Coaching_Jolien_De_Gendt

Gisteravond was een fantastische avond voor ons koor! Met veel enthousiasme en energie werkten we onder leiding van Jolien De Gendt ∙ Soprano aan onze techniek en koorklank. Het was een waardevolle coaching (via Koor&Stem vzw) die ons nog beter voorbereidt op ons dubbelconcert volgende maand!

Geweldige ervaring tijdens de workshop "Complete Vocal Technique (CVT)"

27/01/2024

Tine Fris Ronsfeld

Onze dirigente Christelle heeft deze boeiende sessie via Koorenstem bijgewoond, waarbij CVT alles draait om het in kaart brengen van alle stemgebruiksmogelijkheden. Het uitgangspunt is simpel: bijna alle geluiden kunnen op een gezonde manier worden geproduceerd, mits we ons aan de regels houden. We waren bevoorrecht om begeleid te worden door twee toppers op dit gebied: Tine Fris Ronsfeld uit Denemarken, een getalenteerde zangeres, codirigent van het popkoor Vocal Line, componist en arrangeur, en Jeroen Manuhutu uit Nederland, een vocal coach die zangles geeft aan internationale popartiesten en musicalsterren. Ze namen ons mee op een inspirerende reis door deze fantastische nieuwe techniek en deelden waardevolle tips en tricks. Een dag vol muzikale ontdekkingen en groei voor ons koor!

Een muzikaal en gelukkig 2024 !!

03/01/2024

HappyNewYear_AmiCanti

Zoals de traditie het wil, een korte repetitie gevolgd door een lange receptie met hapjes door en voor onze zangers. Nu in rechte lijn naar het concert in april!

Lachen voor het goede doel: Comedyavond Boost Koor Ami Canti

09/12/2023

RDH_0934

Een knallende comedyavond in De Mastbloem bracht niet alleen tranen van het lachen, maar ook steun voor het lokale koor Ami Canti. Jade Mintjens en het voorprogramma van Stijn Vandermeerden zorgden voor een avond vol hilariteit voor een afgeladen zaal. Met scherpe grappen en een eigenzinnige stijl nam Jade Mintjens het publiek mee op een onvergetelijke reis naar Zaragoza. Stijn Vandermeerden warmde het publiek moeiteloos op, wat de perfecte start was voor een avond vol lachsalvo's. Lachen, genieten en steunen - de comedyavond voor koor Ami Canti was een knallend succes en liet zien dat een goede tijd hebben ook kan samengaan met het ondersteunen van lokale initiatieven.

Foto: Ruben Dhaenens